Πώς να κάνεις την καλή παραμυθένια και αυθεντική πρόταση γάμου για να σε παντρευτεί τα Χριστούγεννα

Πώς να κάνεις την καλή παραμυθένια και αυθεντική πρόταση γάμου για να σε παντρευτεί τα Χριστούγεννα

Πώς να κάνεις την καλή παραμυθένια και αυθεντική πρόταση γάμου για να σε παντρευτεί τα Χριστούγεννα

Blog Article

Συγχαρητήρια για την απόφαση να κάνετε το επόμενο βήμα στην η σχέση σας όπου θα κατοικεί μόνιμα η αγάπη, το παθος και δια βίου δέσμευση!!! Σίγουρα Είστε έτοιμοι για 1 από τις πιο συναρπαστικές περιόδους της ζωής σας- το ιδιαίτερο της να είστε αφοσιωμένοι στο έτερο σας ήμισυ με τη οποίο θα περάσετε τα υπόλοιπα δεκαετίες της ζωής σας.

Αν και πάρα πολλά κοσμηματοπωλεία πολλουν μονόπετρα δαχτυλίδια στη Visiongold θα βρείτε μία τεράστια ποικιλία από μονόπετρα δαχτυλίδια υψηλής ποιότητας όλα κατασκευασμένα στο εργαστήριό μας, σε κλασικά αλλά και πιο μοντέρνα σχέδια. Επειδή είμαστε κατασκευαστές έχουμε τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε κάποιο δικό σας σχέδιο από κάποιο πρόχειρο σκίτσο ή από μία φωτογραφία που έχετε δει κάποιο style και σας άρεσε. Ωσαύτως μπορούμε να διαλέξουμε το" σκελετό" τη μονόπετρο δαχτυλιδιού που επιθυμείτε και να επιλέξουμε κάποιο διαμάντι ακριβότερο ή αλλά και φθηνότερο από αυτά που σας προτείνουμε στά ηλεκτρονικό μας κατάστημα, λοιπόν το κόσμημα να γίνει ακριβώς όπως εσείς τη επιθυμείτε.
Όταν έρθει η ώρα να γίνει τη μονόπετρο δαχτυλίδι τον αρραβώνα σας γεγονός επιλέγοντας ένα διαμάντι τη πιο ακριβό κόσμο της φύσης Θυμηθείτε ότι ο λευκόχρυσος είναι το τέλειο μέταλλο για αυτό το δαχτυλίδι.

Στην Visiongold αναγνωρίζουμε αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές της ζωής σας και θα μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε στην επιλογή του τέλειου μονόπετρου δαχτυλιδιού. Εφόσον θέλετε να τα εκφράσετε τα συναισθήματά σας με ένα δαχτυλίδι στη σύζυγο της ζωής σας πρέπει να έχετε στά μυαλό σας ότι ο λευκόχρυσος είναι το τέλειο μέταλλο για να "δέσει" ένα ευχάριστο διαμάντι.

Πέντε καταπληκτικοί τρόποι για να κάνετε πρόταση γάμου εμφανή τα Χριστούγεννα

Βρήκατε την εκλεκτή της καρδιάς σας αλλά δεν είστε βέβαιοι Πώς να τις κάνετε την ιδέα γάμου. Η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων είναι 1 μαγική καιρός για να κάνετε τον πρόταση!!!

Όχι μόνο έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να είστε δημιουργικοί, παρόλα αυτά μπορείτε επίσης να γιορτάσετε τα εκπληκτικά νέα με τους φίλους και την οικογένειά σας. Αλλά πρώτα ρίξτε 1 ματιά σε αυτές τις εκπληκτικές ιδέες προτάσεων γάμου προτού ανοίξετε τη σαμπάνια!!!

Visiongold Χριστουγεννιάτικες προτάσεις

Η πρόταση στά χριστουγεννιάτικο δέντρο

Ο καλύτερος χρόνος για να κάνετε αυτή τον πρόταση είναι να αγωνιάτε να πέσει ο ήλιος, κατά το βραδάκι ανοίξτε ένα καλό μπουκάλι κρασί και καθίστε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Βεβαιωθείτε Ότι έχετε διακοσμήσει το δέντρο ανάλογα και τοποθετήστε το μονόπετρο δαχτυλίδι στην κορυφή. Περιστασιακά μιλήστε για τη δημιουργικότητά σας και στη συνέχεια ζητήστε της να τοποθετήσει το αστέρι στην τεπές του δέντρου και μόλις δει το μονόπετρο δαχτυλίδι καθίστε στά ένα σας γόνατο και κάντε της πρόταση Δεν υπάρχει διαπόρηση ότι θα εκπλαγεί

Visiongold Χριστουγεννιάτικες ιδέες

Κλείστε τη δαχτυλίδι μέσα σε πάρα πολλά κουτάκια

Αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί ένα όμορφα διασκεδαστικός τακτική για να κάνει τον πρότασή σας δεδομένου ότι η κυρά της ζωής σας δεν θα περιμένει κάτι. Τοποθέτησε το μονόπετρο Δαχτυλίδι με το διαμάντι μπριγιάν μέσα σε ένα ελαφρώς μεγαλύτερο κουτάκι και κλείστε το επαναλάβετε αυτή το διαδικασία αρκετές φορές ώσπου στο δασμός να έχετε ένα μεγάλο κουτί δώρου με το όνομά της κάτω από το δέντρο. Ξυπνήστε την νωρίς το πρωί τα Χριστούγεννα και ζητήστε της να ξετυλίξει το συνεισφορά της. Παρακολουθήστε την εφόσον σιγά-σιγά απογοητεύεται με τη άνοιγμα του δώρου, μόλις ανοίξει τη 2 3 κουτάκι γονατίστε και κάνε την ιδέα. Για όσους θέλουν να κάνουν και διάφορα τοποθετήστε σε έκαστο κουτάκι Βερες Γαμου Λευκοχρυσες όπου ανοίγει και Ένα ευαίσθητο δώρο τη οποίο θα θυμίζει το σχέση σας μαζί σας!!!

Visiongold Χριστουγεννιάτικες προτάσεις

Ζητήστε της να παντρευτεί με ένα εορταστικό ημερολόγιο

Τίποτα δεν λέει σε φιλοστοργώ περισσότερο από ένα σπιτικό χειροποίητο παροχή. Επομένως μην είσαι ντροπαλός και να είστε δημιουργικοί με αυτή την πρόταση. Δώστε της καθημερινά 1 δώρο ωσότου την μέρα των Χριστουγέννων, κάντε δώρημα προσωπικά τα οποία Βερες Τιμες Το Ζευγαρι θα της θυμίζουν τη σχέση μαζί σας και πριν μπορέσει να φανταστεί ότι είσαι πια ρομαντικός Δώστε της το μονόπετρο δαχτυλίδι μέσα σε ένα κουτί την ημέρα των Χριστουγέννων. Τώρα βέβαια κρατήσατε τη καλύτερο δώρο για αυτήν για τη τέλος!!!!

Visiongold Χριστουγεννιάτικες ιδέες

Ντυθείτε Άγιος Βασίλης

Η πρόταση τούτη χρειάζεται αρκετή αφοσίωση και οργάνωση. Οργανώστε Ένα χριστουγεννιάτικο Πάρτι Με φίλους και προσποιηθείτε ότι έρχεται ο Άγιος Βασίλης για να δώσει δώρα για όλους. Φυσικά πρέπει να έχετε αγοράσει μία στολή Άγιου Βασίλη τις προηγούμενες ημέρες. Τη όλο μυστικό στη παρούσα πρόταση είναι να μη σας δημοτικότητα καθόλου ενώ παραδίδεται τα χριστουγεννιάτικα δώρημα στους φίλους και στους επισκέπτες σας. Όταν έρθει η σειρά της Δώστε της τη μονόπετρο Δαχτυλίδι με το διαμάντι και γονατίστε. Θα αισθανθείς βέβαια έκπληκτοι και μοναδική!!!

Visiongold Χριστουγεννιάτικες ιδέες

Κάντε πρόταση γάμου με Ένα χριστουγεννιάτικο κουλουράκι

Βάλτε ένα σημείωμα που να λέει"Θα με παντρευτείς" ανάμεσα σε ένα σπιτικό κουλουράκι, εδώ θα χρειαστείτε το βοήθεια της μάνας, μιας θείας που θα φέρει φτιάξει τα κουλουράκια για εσάς. Δώσε της μερικά κουλουράκια με το πρωινό της στο κρεβάτι και φροντίστε τη κουλουράκι με το αναγγελία να συνιστά πάνω-πάνω. Καθώς θα δαγκώσει το κουλουράκι και θα βρει τη σημείωμα βγάλτε και Δώστε της το δαχτυλίδι γάμου και ζητήστε να σε παντρευτεί

Report this page